Ensimmäinen viikko

Muutama päivä ennen lähtöä meni aika stressaavissa olotiloissa, koska kaikennäköistä piti tehdä ja hankkia. Lähtöaamuna osalla meistä oli huojentunut olo ja taas toisella osalla stressi vaan yltyi, mutta viimeistään lentokoneeseen päästyämme kaikilla oli jo huojentunut olo.
Lento sujui hyvin ja koneesta noustuamme etsimme käsiimme matkatavarat ja Future Focuksen lähettämän kuskin.
     



Saavuimme meille varatulle kämpille Safiin sunnuntaiaamuna kello yhdeksän. Asunnollamme odotti kaksi muuta opiskelijaa Italiasta. Tulimme neljästään siihen tulokseen, että haluamme viettää pari yötä hotellissa Vallettassa. Hotellin varaaminen ei ollut ongelma, mutta sine saapuminen ei käynytkään niin helposti. Vietimme Vallettan kaduilla monta tuntia kahdeksan matkalaukun kanssaja takana oli valvottu yö, sekä kaikilla oli huutava nälkä siinä vaiheessa, joten meno alkoi olemaan todella epätoivoista. Lopulta löysimme hotellimme monen taksimatkan ja muutaman hermoromahduksen jälkeen. Tyytyväisinä suuntasimme kaupungille syömään jonka jälkeen painuimme pehkuihin.



Seuravana aamuna lähdimme etsimään Future Focuksen toimiston, jossa meille annettiin tietoa Maltan saarista. Tämän jälkeen lähdimme käymään tulevalla työpaikallamme, joka on katolinen vanhainkoti Islassa. Loppupäivän saimme vapaaksi, jonka käytimme Vallettassa kaupunkia kierrellen








Olimme sopineet työpaikalla, että saavumme kaikki neljästään aamuvuoroon joka alkoi seitsemältä. Työpäivä sujui hieman takkuisesti, koska työpaikka oli todella erilainen verrattuna suomen hoivakoteihin. Puitteet olivat paljon alkeellisemmat kuin Suomessa, mutta asukkaat olivat erittäin mukavia ja kaikki töissä puhuivat yllättävän hyvin englantia mukaanlukien asukkaat. Mitään hoidollisia toimenpiteitä emme oikeastaan päässeet tekemään koko lopuviikkona. Vuorot jaoimme siten, että kaksi meistä menee aamuvuoroon(7-13) viikon ja toiset kaksi iltavuoroon(13-17).




Perjantaina Elviira ja Emilia lähti käymään Pacevillessa aamuvuoron ja pienten päiväunien jälkeen. Verrattuna Kouvolan yöelämään kyseinen paikka oli äärettömän vilkas.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neljäs viikko

Kolmas viikko